ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Emailuri alchidice – vopsele de uz general

Emailuri alchidice – vopsele de uz general

 

Daca aveti nevoie de un produs de finisare pentru lemn, metal, zidarie sau alte materiale de baza minerala, usor de aplicat si ieftin, care nu doar sa ofere un aspect placut, ci sa aiba si un grad sporit de protectie, atunci emailul alchidic poate fi cea mai la indemana solutie.
Email alchidic pentru acoperiri de protectie

VOPSELE DECORATIVE PROFESIONALE

Protejarea suprafetelor din lemn, beton sau metal este importanta, indiferent daca acestea se afla  la interior sau la exterior. Daca ne dorim o viata mai lunga pentru aceste structuri, trebuie sa le oferim o protectie de cea mai buna calitate. Acest lucru este posibil doar cu ajutorul unui produs profesional, cu rezultate garantate.
Pentru ca dumneavoastra sa obtineti rezultate excelente, indiferent de suprafata suport, Romtehnochim va ofera, sub brandul “Emex”, o gama foarte larga de emailuri alchidice de calitate superioara, ce se remarca printr-o putere de acoperire superioara fata de alte produse similare, dar si prin luciul persistent, care ofera un plus estetic oricarei suprafete.

Care sunt avantajele utilizarii de emailuri alchidice?
Orice produs profesional se deosebeste de solutiile clasice prin caracteristici specifice. Astfel, atunci cand vine vorba despre aplicarea de emailuri alchidice, exista mai multe caracteristici pe care trebuie sa le cunoasteti. In primul rand, acest produs este rezistent in timp, deci suprafetele vor fi protejate o durata indelungata. De asemenea, este foarte usor de aplicat si este disponibil intr-o multitudine de culori, in care, cu siguranta veti gasi nuanta potrivita.
Puterea de acoperire este mare, ceea ce inseamna ca veti folosi o cantitate redusa de produs, chiar daca suprafata este destul de intinsa. In cazul in care suprafata suport a fost deja grunduita, acest email nu prezinta nici o dificultate in a fi aplicat, intrucat aderenta ramane la fel de buna. Desigur, luciul este cea mai importanta trasatura din punct de vedere estetic. Spre deosebire de alte vopsele, emailul alchidic ofera un luciu superior si persistent suprafetelor si, in situatii speciale, poate fi supralacuit, pentru un plus de stralucire.  Desigur, trebuie amintita si rezistenta la intemperii si imbatranire, intrucat acest produs este cu adevarat eficient si acopera si aceste cerinte.
Desigur, este important de retinut ca pentru a obtine rezultate excelente, trebuie sa respectati instructiunile produselor si sa le aplicati conform indicatiilor oferite de producator.

Comanda emailuri alchidice de la Romtehnochim !
Prin urmare, daca doriti sa investiti intr-un produs de calitate, usor de aplicat, rezistent la intemperii si in timp, cu luciu persistent si care sa ofere protectie indelungata pentru suprafate amplasate atat la interior cat si la  exterior, va asteptam sa vizitati pagina de , de unde veti putea alege produsul dorit.
Aveti totodata posibilitatea sa selectati si culoarea dorita din , disponibila on-line.

Detalii suplimentare despre Emailurile “Emex” de uz general, va invitam sa vizitati capitolul dedicat sau ne contactati la datele de mai jos:

Pagina de contact
Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau
Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si  catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea