ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
De ce acest blog?

De ce acest blog?

Emex by Romtehnochim - Cont Facebook    Dupa cum am spus si in postul anterior, dorim ca acest blog sa devina un spatiu informativ si de comunicare interactiva. Vedem acest spatiu ca o noua etapa naturala a demersurilor noastre de a ne apropia de cei care sunt sau vor fi utilizatori ai produselor si serviciilor noastre, sau pur si simplu iau decizia de a opta pentru un anumit produs, doar dupa o analiza atenta a ofertei. Atitudine foarte normala; nu trebuie sa ne aruncam pe primul produs iesit in  cale.

 

    Dupa pagina noastra de Facebook si site-ul oficial al marcii EMEX, blogul vine sa completeze demersursile noastre de a va informa, de a va tine la curent cu proiectele la care lucram, cu planurile de viitor pe care le avem, dar, in acelasi timp dorim sa cunoastem si parerile consumatorilor. Aici, orice comentariu va fi luat in serios si tratat cu atentia cuvenita, deoarece respectam timpul Dvs. si optiunea de a va exprima parerea obiectiva.

 

    Blogul este un nou canal de comunicare pe care il deschidem catre dumneavoastra si de aceea va invitam sa ne scrieti daca doriti sa vorbim depre un subiect specific. Simplu si eficient, mesajul dumneavoastra va ajunge la noi fie ca-l transmiteti din pagina de contact a site-ului nostru principal, emex.ro sau din formularul de contact de pe Facebook, fie prin celelalte facilitati de comunicare rapida pe care le gasiti pe site.

 

    Asteptam sa vorbim despre proiectele dumneavoastra de constructii !

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea