ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
De astazi suntem si pe blog!

De astazi suntem si pe blog!

Dorim sa stim mai multe despre nevoile dumneavoastra in ceea ce priveste materialele de constructii, dorim sa va ajutam daca aveti o problema, o nemalurire atunci cand sunteti implicati intr-un proiect, dorim sa va oferim solutii viabile, durabile si calitative astfel incat sa realizati o lucrare care respecta cele mai exigente standarde. De accea am creat acest spatiu in care vom veni cu informatii, sugestii, recomandari, solutii prin care produsele si serviciile noastre va pot oferi alternativa viabila in proiectul dumneavoastra de constructii.

Prin acest proiect dorim sa ne deschidem catre dumneavoastra, de aceea vom fi bucurosi sa primim sugestii. Astfel, daca veti dori sa aflati mai multe despre un anumit produs, nu trebuie sa faceti altceva decat sa ne scrieti un comentariu si va vom satisface nevoia de informatii oferindu-va promt detaliile de care aveti nevoie. Scopul nosru este sa va oferim tot suportul necesar, astfel incat, in momentul in care luati o decizie de cumparare, sa fie una bine documentata, adaptata problemei pe care o intampinati. Fie ca este vorba de solutii pentru pardoseli profesionale, tencuieli, vopsele pentru orice fel de suprafete, solutii decorative pentru amenajarea spatiilor interioare, nu ezitati sa ne intrebati si va vom oferi un sfat avizat.

Blogul va este deschis! Cititi, spuneti-va parerile, veniti cu sugestii, spuneti-ne ce asteptati de la noi si de la produsele EMEX.

  BINE ATI VENIT !

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea