ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Acoperisul are nevoie de o revitalizare? Avem o solutie pregatita

Acoperisul are nevoie de o revitalizare? Avem o solutie pregatita

Dupa cum arata vremea, a venit vara. Chiar daca ne mai uda cate o ploaie, nu trebuie sa ne descurajam daca ne-am planuit sa ne apucam de niste renovari. Acum este sezonul renovarilor, iar cateva zile de concediu in care sa ne ocupam de reimprospatarea locuintei nu pot sa fie decat binevenite, mai ales ca ne vom bucura de ele pana la urmatorul avant in ale amenajarilor interioare sau exterioare.

Daca in acest an a venit randul acoperisului casei sa-si redobandeasca aspectul proaspat si culorile vii pe care le avea odata, va sugeram o solutie care v-ar scuti o bucata buna de vreme sa va mai faceti griji pentru aspectul acestuia. Vopseaua pentru tigla si azbociment EMEX reuseste sa improspateze culorile tiglei de beton a acoperisului, culori care s-au estompat in timp datorita actiunii factorilor de mediu ca razele de soare, apa sau vantul. Solutia pe care o propunem este una viabila deoarece, prin compozitia sa, va faciliteaza aplicarea, iar rezultatul obtinut va fi unul durabil. Culoarea tiglei nu-si va pierde din stralucire, sistemul avand o rezistenta ridicata la actiunea factorilor de mediu, reusind astfel sa combata efectul coroziv al acestora.

O facilitate importanta pe care o aduce aceasta vopsea pentru tigla este protectia impotriva murdariei, ceea ce permite curatarea foarte usoara. Daca veti dori sa curatati acoperisul, va fi suficient sa-l stropiti cu furtunul de gradina si murdaria acumulata va fi inlaturata.

Aplicarea usoara, puterea mare de acoperire, durabilitatea culorii si protectia anticoroziva transforma aceasta vopsea intr-o solutie viabila pentru acoperisul dumneavoastra.

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea