ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsea Lavabila Antimucegai

Vopsea Lavabila Antimucegai

 

    O mare confruntare, in ceea ce priveste amenajarile de interior, o constituie aparitia de fungi si mucegaiuri, care, ca apect, sunt similare igrasiei. Folosirea izolatiilor performante, cum ar fi geamurile termopan, dar si utilizarea de vopsele ce nu lasa peretii sa respire, sunt factori agravanti, prin faptul ca determina aparitia condensului, ce intotdeauna este premergator igrasiei. Aspectul profund inestetic ne obliga la masurile cele mai drastice pentru eliminarea acesui inconvenient.

 

Vopsea lavabila impotriva igrasiei

 

    O solutie cu rezultate excelenta, necesita urmatoarele operatii:

 

    Vopseaua Lavabila Antimucegai “Emex” este un produs profesional, cu mare putere de acoperire, aderenta superioara si grad mare de alb. Datorita utilizarii de biocizi ecologici prezinta si avantajul de a preveni aparitia de fungi, mucegaiuri sau alte microorganisme care pot afecta suprafata peretelui.

 

    Un alt avantaj al acestui tip de vopsea lavabila este acela ca lasa peretele sa respire, chiar daca asigura o buna impermeabilizare la apa si vapori. Deasemeni este foarte usor de intretinut, in caz de murdarire putand fi curatata cu buretele umed.

 

    Acest tip de vopsea lavabila poate fi colorat in toate nuantele cartelei de culori, pe care o puteti gasi si online in aceasta pagina.

 

    Pentru detalii privind Vopseaua Lavabila Antimucegai "Emex" puteti vizita pagina dedicata, sau ne puteti contacta din formularul de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea