ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsea clorcauciuc pentru piscina

Vopsea clorcauciuc pentru piscina

 

    Piscinele sunt cel mai bun loc pentru a evada din caldura torida a verii, dar inainte ca aceasta oaza de racoare sa fie pregatita pentru a ne oferi refugiul de care avem nevoie, trebuie sa ne asiguram ca este in cea mai buna stare. Pentru o intretinerea piscinei, am introdus in gama de produse profesionale “Emex” vopsele cu proprietati optimizate astfel incat sa faca fata conditiilor speciale presupuse de spatiul piscinei.

 

Vopsea de piscine clorcauciuc

 

    Vopseaua Clorcauciuc “Emex”, dedicata utilizarii in lucrarile de amenajare si renovare a piscinelor, a fost dezvoltata ca o structura complexa, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, la care au fost adaugati pigmenti, aditivi si plastifianti specifici, astfel incat finisajul obtinut in urma aplicarii sa ofere un standard ridicat de calitate, dar si  rezistenta sporita in timp. Acest tip de vopsea pentru piscina beneficiaza de atributele caracteristice unui produs profesional, cum ar fi aplicarea usoara, etalare exceptionala, putere mare de acoperire, sau rezistenta, la care se adauga proprietati specifice destinatiei pentru care a fost creata, ca flexibilitate, elasticitate, impermeabilitate ...

 

    La aplicarea Vopselei Clorcauciuc “Emex”, faza de pregatire a suprafetelor joaca un rol esential pentru ca solutia sa poata fi utilizata la maximul capacitatilor sale. Astfel, inainte de aplicarea propriu-zisa, se recomanda curatarea mecanica a suprafetei suport, pentru inlaturarea oricaror urme de contaminanti, dupa care se poate trece la faza de amorsare cu un Grund de Impregnare Clorcauciuc “Emex”.

 

    Aplicarea propriu-zisa se poate face prin pensulare, pulverizare sau roluire, iar pentru reglarea vascozitatii produsului se va folosi Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex”.

 

    In cadrul sistemului, Vopseaua pentru piscine “Emex” isi completeaza si isi sustine performantele cu produsele conexe folosite, pentru a oferi cele mai bune rezultate finale.

 

    Pentru mai multe detalii despre vopseaua pentru piscine, vizitati pagina produsului, sau contactati-ne prin formularul de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea