ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Protecția structurilor metalice

Protecția structurilor metalice

 
    Iarna este într-adevăr un anotimp în care opțiunile pentru lucrări de construcții sunt limitate, dar nu inexistente. Deși iarna nu este cel mai bun sezon pentru amenajări, renovări sau reparații, unele lucrări de întreținere nu ar trebui neglijate, mai ales că, o amânare a lor poate determina o degradare a suprafețelor care ar putea necesita, odată cu venirea primăverii, intervenții costisitoare.
 
Protectia structurilor metalice iarna
 
    Oricât de rezistent ar părea, metalul este un material care nu rămâne imun la acțiunile factorilor de mediu. Umezeala, temperaturile scăzute sau vântul pot provoca degradarea suprafețelor metalice prin apariția ruginei care degradează nu doar proprietățile vizuale ale suprafeței, ci și pe celele fizice care vor afecta rezistența întregii structuri. Iarna, în special, aceste fenomene care se manifestă în mediul înconjurător se intensifică, ceea ce presupune și o acțiune mult mai agresivă asupra structurilor metalice, fie ele industriale sau domestice. Din pacate, operatiunile de vopsire sunt mult ingreunate odata cu scaderea temperaturilor, datorita prelungirii timpului de uscare si scaderea aderentei vopselelor, si pot genera costuri ridicate de remediere, atunci cand materialele folosite nu sunt de cea mai buna calitate.
 
    Pentru a preveni o degradare a structurii, poți interveni, cu eforturi și costuri minime, folosind soluțiile Emex, dezvoltate pentru a oferi calitate și durabilitate chiar și proiectelor de construcții desfășurate în afara sezonului tradițional pentru acest sector.
 
    Astfel, poți folosi vopselele dedicate pentru metal din gama noastră, in special vopseaua tip auto sau vopseaua clorcauciuc care, datorita aditivilor speciali folositi in receptura, își păstrează proprietățile de aplicare dar și de protecție a suprafețelor chiar și atunci când temperatura scade până la 0 grade celsius. Datorită puterii de acoperire sporite de care beneficiază aceste soluții  de vopsire a metalului, consumul de produs va fi unul redus, la fel ca și timpul de realizare a proiectului. Cu toate acestea, structura metalică va primi protecția sporită de care are nevoie în acest sezon când acțiunea factorilor externi este mai intensă.
  Vizitati www.emex.ro iar pentru a fi ajutati in alegerea Dvs. contactati-ne din paginile: https://www.facebook.com/EmexByRomtehnochim/app_295764993805624 sau http://emex.ro/contact.php    

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea