ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsea pentru marcaj rutier „Emex Route”

Vopsea pentru marcaj rutier „Emex Route”

 

Marcare Rutiera

 

Cu siguranta v-ati confruntat de multe ori in experienta de sofer cu un marcaj rutier necorespunzator, nu atat din punct de vedere al legislatiei care reglementeaza circulatia pe drumurile publice, cat al calitatii propriu-zise a vopselei folosite pentru lucrare. In conditii bune de vizibilitate nu este foarte deranjant, doarece vedem clar reperele de pe drum si nu ne expunem unui risc sporit, dar in cazul unei vizibilitati reduse, un marcaj rutier calitativ este un element vital in evitarea accidentelor.

 

Desi lucrarile pentru aplicarea elementelor de marcaj au fost realizate recent, se intampla frecvent ca, dupa o perioada ploioasa, dupa topirea zapezii, sau pur si simplu in urma actiunii traficului, marcajul rutier sa se degradeze foarte repede. Cea mai plauzibila varianta este ca a fost folosita o vopsea de slaba calitate sau lipsita de durabilitate.

 

 Romtehnochim a dezvoltat vopseaua pentru marcaj rutier EMEX Route care asigura rezultate calitative si durabile. Pentru dezvoltarea acesteia ne-am concentrat pe asigurarea unei rezistente sporite la uzura factorilor naturali cu efect coroziv dar si la actiunea traficului. Am gandit solutia astfel incat sa reuseasca sa faca fata pe tronsoanele de drum cu trafic intens pe care circula frecvent vehicule de mare tonaj. In acest sens, am analizat actiunea celor mai frecventi factori daunatori pentru vopsea, ca uleiuri, combustibil sau apa. In conformitate cu rezultatele obtinute am dezvoltat o formula care sa reusesca sa faca fata, perioade lungi de timp la actiunea acestor factor factori.

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea