ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Un sistem viabil de tencuiala decorativa

Un sistem viabil de tencuiala decorativa

Tencuiala Structurata Impermeabila

 

Orice structura, fie ea industriala sau rezidentiala, trebuie sa se remarce prin aspect si durabilitate. Nu ati dori ca spatiul in care va desfasurati activitatea sau in care locuiti sa aiba un aspect exterior invechit, brazdat cu o serie de crapaturi dar nici nu v-ar fi foarte comod ca, la intervale scurte de timp sa investiti in refacerea tencuielii exterioare pentru a obtine aspectul pe care suprafata il avea in momentul in care cladirea v-a fost predata la cheie. De aceea trebuie sa va asigurati ca, atunci cand alegeti sistemul de tencuiala, sa luati o decizie inteleapta. Daca nu sunteti un profesionist in constructii, nu inseamna ca nu trebuie sa beneficiati de produse profesionale.

 

Cele doua calitati intrinsec legate pe care ar trebui sa mizati sunt aspectul si durabilitatea. De aceea va propunem sistemul format din Tencuiala Decorativa Impermeabila „EMEX Aqua Protect” si Grundul de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli Decorative “Emex”, un sistem flexibil, care poate fi aplicat pe orice tip de suport de baza minerala cum ar fi tencuieli cimentice, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, cu conditia sa fie uscate, compacte si absorbante.

Acest sistem reprezinta o solutie viabila pentru caracteristicile estetice si durabilitatea de care va beneficia structura dumneavoastra deoarece este elaborat folosind tehnologii de ultima generatie care se bazeaza pe polimeri acrilici si aditivi hidrofobizanti, cu adaos de granule de marmura de diverse marimi, fiind destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor.

 

Acest sistem, completat de priceperea si indemanarea mesterilor pe care ii insarcinati cu lucrarea va duce la un aspect estetic durabil, rezistent la factorii de mediu care produc degradarea suprafetelor exterioare

 

Bineinteles, sa nu uitam ca putem sa simulam aspectul final al culorilor, folosind Cartela de culori pentru tencuieli si vopsele lavabile “Emex”.

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea