ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Finisare cu Lac Epoxidic „Emex Epoxy Coat”

Finisare cu Lac Epoxidic „Emex Epoxy Coat”

 

Suprafetele care sunt expuse unor solicitari, chimice sau mecanice, peste medie, sau au un contact permanent sau frecvent cu apa, vor suferi, in mod cert, o potentiala degradare mult mai rapida, fie datorita frecarii, fie actiunii corozive a apei sau substantelor chimice, fie variatiilor de temperatura, etc. Acestea isi vor pierde functiile sau calitatile estetice, determinand astfel o alterare a intregului sistem din care fac parte.
Astfel, o actiune preventiva de protectie, cu produse profesionale, este esentiala pentru durabilitatea si utilizarea in conditii de siguranta a sistemului, odata cu pastrarea aspectului decorativ al suprafetelor pe care este aplicat.

Lacuire epoxidica suprafete metal sau beton

FINISARE SI PROTECTIE CU LAC “EMEX EPOXY COAT”

Una dintre aceste solutii profesionale de protectie este , ce are o durata de viata de minim 5 ani, si poate fi utilizat, cu rezultate excelente, la o gama foarte larga de aplicatii, cum ar fi:

  • pentru o protectie superioara a structurilor din metal destinate unei utilizari generale;
  • pentru protectia betonului in vederea sigilarii impotriva macinarii si a eliminarii prafului, in special datorita capacitatii mari de penetrare;
  • top-coat, in special de interior, pentru acoperiri epoxidice, pentru marirea luciului si consolidarea aspectului decorativ;
  • protectie finala a betonului elicopterizat;
  • expunere la variatii de temperatura etc.

Datorita calitatilor superioare, produsul asigura rezultate excelente in majoritatea aplicatiilor de interior, si este folosit cu succes in special in aplicatiile industriale. Odata aplicat, lacul va dovedi o rezistenta foarte mare la factorii agresivi, de coroziune sau mecanici. Are o mare rezistenta la actiunea apei, la frig sau la socuri termice, la actiunea coroziva a unor compusi chimice, precum si la uleiuri sau hidrocarburi. Realizeaza o pelicula perfect impermeabila la apa, saruri, compusi cu sulf, azot, clor, bioxid de carbon, ata pentru suprafetele metalice, cat si pentru cele din beton.
In general, este folosit pentru suprafete care sunt expuse unor medii care prezinta conditii cu potential daunator peste medie.

Cea mai importanta conditie de indeplinit, pentru ca Lacul Epoxidic “Emex Epoxy Coat” sa asigure cele mai bune rezultate, este respectarea specificatiilor producatorului prevazute in fisa tehnica, si avem in vedere, in special, acele recomandari ce fac referire la modul de pregatire a suprafetelor si la aplicarea propriu-zisa a lacului.
Desigur, in situatia in care lacul se va folosi ca top-coat pentru o acoperire epoxidica, se va verifica compatibilitatea acestuia cu straturile anterioare si se va proceda la aplicare numai daca testele arata o compatibilitate de 100%. In caz contrar, riscul de a altera proprietatile Lacului “Emex Epoxy Coat” si, in consecinta de a diminua performantele finale ale acestuia, sunt foarte mari. Cele mai afectate vor fi aderenta, etalarea, luciul, si mai ales durabilitatea. Este de preferat inlaturarea totala a straturilor anterioare, si aplicarea pe un suport, metalic sau de beton, perfect curat. Stratul aplicat pe un suport impropriu va manifesta, de asemeni, si rezistenta redusa la coroziune, la trafic, sau la variatiile de temperatura.

Lacul Epoxidic “Emex Epoxy Coat” este un sistem profesional, bicomponent, fabricat de Romtehnochim, pentru aplicatii, pe beton sau metal, ce necesita atat rezistenta cat si aspect decorativ, la o exploatare in medii cu solicitari mari, mecanice, chimice sau cu variatii mari de temperatura.

Detalii despre produs si aplicarea acestia, veti gasi in .
Ne puteti contacta, pentru comenzi sau informatii, folosind al site-ului, ori datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea