ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Tencuiala decorativa Emex Aqua Protect

Tencuiala decorativa Emex Aqua Protect

 

Primavara vine nu doar cu vreme frumoasa, copaci infloriti, culori si atmosfera vesela, ci si cu debutul in forta al sezonului constructiilor. Temperaturile in crestere favorizeaza demararea de lucrari la exterior, iar tencuielile sunt pe lista de prioritati, mai ales daca reconditionarea lor a fost amanata deja de multa vreme. Primavara aceasta este momentul unei schimbari generale in aspectul casei, incepand, bineinteles, cu tencuiala. De aceea, Romtehnochim propune, ca solutie de renovare exterioara,

Tencuiala fatade cu efect decorativ

TENCUIALA DECORATIVA IMPERMEABILA “EMEX AQUA PROTECT”

Tencuiala Decorativa Hidroizolanta “Emex Aqua Protect” este recomandata atat pentru aplicatiile casnice cat si pentru cele industriale, asigurand o protectie excelenta la conditiile distincte prezentate de fiecare dintre cele doua medii. Maximul proprietatilor profesionale ale acestei tencuieli decorative se poate vedea pe suprafetele exterioare expuse la intemperii, in special la o cantitate mare de precipitatii. De aceea, este folosita cu precadere in zone unde media precipitatiilor anuale este una ridicata.

Tencuiala hidroizolanta a fost conceputa astfel incat sa isi pastreze efectul decorativ perioade indelungate de timp sub actiunea intensa a factorilor de mediu si este recomandata pentru suprafetele exterioare ale constructiilor aflate in zone cu un grad crescut de umezeala, cum ar fi case de vacanta sau pensiuni aflate in zone montane, langa cursuri de apa sau in apropierea lacurilor. Capacitatile hidroizolante ale tencuielii contribuie la mentinerea unui aspect exterior impecabil al cladirii, fiind in acelasi timp esentiale pentru intretinerea constructiei in ansamblul ei. Infiltratiile de apa pot avea efecte negative severe asupra cladirii, de la aspect sau structura, pana la igiena spatiilor interioare. Stratul impermeabil are o serie de calitati care il recomanda pentru aplicatii calitative si durabile. O calitate foarte importanta este aceea ca permite peretelui sa respire, dar, in acelasi timp impiedica patrunderea apei si a murdariei. Aspectul tencuielii se mentine in conditiile unei actiuni intense a factorilor externi datorita formulei de ultima generatie care asigura un grad ridicat de rezistenta la razele ultraviolete, dar si la actiuni mecanice, cum ar fi zgarierea.

Tencuiala isi pastreaza aspectul decorativ, perioade foarte lungi de timp, chiar peste 10 ani, in conditiile respectarii recomandarilor producatorului. Bineinteles, pentru a beneficia de proprietatile maximale ale tencuielii, se impune o aplicare corespunzatoare, cu respectarea tuturor etapelor. De la pregatirea suprafetei, la aplicarea propriu zisa, toate etapele si operatiunile trebuiesc respectate, pentru ca rezultatul final sa se ridice al cele mai inalte standarde calitative.

Tencuiala Decorativa Impermeabila “Emex Aqua Protect” este recomandata pentru o perioada de utilizare de 10 ani si ofera o protectie superioara impotriva fungilor si mucegaiurilor. Astfel, spatiul va oferi, cel putin din aceasta perspectiva, conditiile unei utilizari sanatoase.

Romtehnochim recomanda Tencuiala Decorativa Impermeabila “Emex Aqua Protect” in sistem cu produsele suport dezvoltate, respectiv care are rolul complementar de a imbunatati aderenta tencuielii la suport prin crearea unor puncte de ancora. Pentru stratul de fond, se poate aplica .
In cazul in care sunt zone atacate de mucegai, este recomandata folosirea unui , pentru eliminarea dar si prevenirea igrasiei.

Romtehnochim, asigura prin experienta, profesionalism si orientarea riguroasa catre calitate, o gama larga de produse profesionale, realizate sub Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

Pentru detalii despre tencuielile decorative structurate produse de Romtehnochim, sub marca “Emex”, va asteptam sa vizitati pagina Tencuieli Decorative, unde veti putea gasi o plaja mai mare de tencuieli, cu diverse destinatii sau modele, sau ne contactati la datele de mai jos:

Pagina de contact
Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si  Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea