ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Efecte decorative pentru o pardoseala epoxidica

Efecte decorative pentru o pardoseala epoxidica

Pardoseala Epoxidica Decorativa

Sa trecem la treaba si sa ne apucam de construit! Avem de amenajat un spatiu industrial sau comercial in care se va desfasura un trafic intens. Mai mult, prin spatiul nostru vor circula masini si utilaje grele care vor supune pardoseala la o presiune puternica.

E clar, avem nevoie de un sistem de pardoseala care sa reziste acestor presiuni dar, in acelasi timp, mai ales daca este vorba de un spatiu comercial destinat interactiunii directe cu clientii, am dori sa obtinem si un efect decorativ. Va sugeram sistemul de Pardoseala epoxidica bicomponenta “EMEX Multicolor”, sistem prin care veti obtine efectul decorativ dorit, beneficiind in acelasi timp de rezistenta, durabilitatea si calitatea unei solutii de pardoseala epoxidica potrivite caracteristicilor spatiului dumneavoastra.

Efectele estetice ale pardoselii epoxidice EMEX sunt date de microplachetele decorative sub forma de chipsuri, lamele sau fulgi divers colorate care se aplica direct pe pardoseala cruda inainte de a se trece la lacuirea finala. Microplachetele se imprastie pe suprafata iar modele care se obtin depind de imaginatia si creativitatea beneficiarului. Se pot obtine jocuri de forme si culori care pot da fiecarui sistem aplicat un caracter unic.

Beneficiul estetic este dat si de varietatea de culori in care este disponibil acest sistem. Pentru a va face o idee puteti accesa cartela de culori disponibila online pe site-ul nostru. Se pot obtine o multitudine de combinatii si jocuri de culori care vor contribui semnificativ la aspectul estetic final al lucrarii.

Sistemul de pardoseala epoxidica sugerat de EMEX va permite sa dati frau liber creativitatii si sa va exploatati simtul artistic. Fiecare om are si o latura artistica; trebuie doar sa o lase sa iasa la suprafata.

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea