ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Alegerea culorilor pentru un design interior special

Alegerea culorilor pentru un design interior special

Alegerea culorilor la interior

Culorile au rol primordial in crearea unui spatiu interior deosebit, a unei ambiante speciale in locuinta, a unei atmosfere de relaxare, care sa ne cuprinda inca din momentul in care deschidem usa si intram in casa dupa o zi agitata la serviciu. Culorile contribuie semnificativ in transformarea locuintei in acel loc pe care sa-l putem numi cu placere si bucurie “acasa”. Culorile pe care le alegem pentru a ne decora locuinta ne reprezinta, ne dezvaluie personalitatea si stilul de viata, de aceea trebuie sa intre in concordanta cu spatiul pe care dorim sa-l redecoram sau sa-l revitalizam, astfel incat sa ofera armonia pe care o cautam acasa.

 

Culorile dau o nota speciala spatiului interior, de aceea trebuie alese cu atentie. Fiecare culoare, fiecare nuanta ofera o anumita senzatie, creeaza o anumita armosfera. Odata indentificate aceste elemente, puteti sincroniza culorile cu design-ul interior al locuintei.

 

Daca mergeti pe o abordare bazata pe culorile primare rosu, albastru si galben, trebuie sa stiti ca acestea dau un aer modern oricarei incaperi. Astfel, in bucatarie, daca avem un frigider de un rosu energic, acesta merge foarte bine cu pereti de culoarea laptelui. In sufragerie am putea opta pentru pereti de un albastru ocean in contrast cu o mobila alba daca aceasta combinatie se potriveste stilului de viata pe care doriti sa-l adoptati. Pentru a fi siguri ca faceti alegerea corecta studiati-va putin pentru a vedea cum va face sa va simtiti fiecare culoare sau combinatie de culori.

 

Alegerea culorilor depinde de personalitatea si gusturile fiecaruia. Daca doriti o simulare a culorilor in locuinta, puteti folosi aplicatia noastra Paletar de culori pentru vopsele lavabile “Emex”.

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea