ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Intretinerea pardoselilor epoxidice

Intretinerea pardoselilor epoxidice

 

    Cu o durata de viata reala de minim 10 ani, pardoselile epoxidice autonivelante sunt categoric o solutie perfecta pentru acoperirea decorativa a suprafetelor cu trafic intens sau foarte intens, sau chiar a celor industriale expuse la agenti agresivi.

 

Intretinerea pardoselilor epoxidice

 

    Desigur, spatiile de expunere pot beneficia de un plus de aspect prin folosirea de pardoseli epoxidice decorative cum ar fi Pardoseala Epoxidica “Emex Quartz” ce contine inglobate granule colorate de cuart de diferite modele, culori si dimensiuni, sau Pardoseala Epoxidica “Emex Multicolor” ce foloseste suflarea de fulgi colorati sau multicolori, pe suprafata prospat turnata.

 

    Pentru zonele in care se lucreaza intr-un mediu mai umed sau, in general, cu risc de alunecare accidentala , cea mai buna solutie este folosirea Pardoselii Epoxidice Antiderapante “Emex”.

 

    Toate aceste tipuri de aplicatii au in comun faptul ca sunt produse profesionale si vor trebui aplicate in conditii foarte stricte, pentru a putea obtine rezultatele de exceptie pe care le ofera.

 

    Pentru a putea beneficia de siguranta unei durate indelungate de viata, dincolo de pregatirea suprafetei si respectarea regulilor de aplicare indicate de producator, cat si de alegerea tipului de produs in conformitate cu destinatia spatiului, va trebui avuta in vedere intretinerea curenta a pardoselii epoxidice.

 

    In general este recomandata doar curatarea cu apa in care s-a adaugat un detergent lichid. In cazul in care contaminarea este insa mai grava si exista pete de ulei, carburanti sau alti contaminanti, acestea vor fi curatate doar cu solutii de curatare neutre; este total contraindicata folosirea de solventi agresivi ca toluen, acetona sau similare, solutii puternic acide sau alcaline, paste sau pulberi abrazive.

 

    Luciul pardoselii poate fi mentinut prin ceruire ocazionala si lustruire cu masini specializate, operatie ce este de regula oferita de firmele ce asigura si aplicarea.

 

    Accidental si foarte rar, este posibila aparitia de fisuri, datorate fie suportului (sapa cimentica incorect montata sau beton de calitate inferioara si nearmat cu fulgi sau ace), fie unor socuri mecanice sau termice foarte mari. Astfel de situatii necesita o interventie prompta si calificata pentru evitarea extinderii viciilor.

 

    Indiferent de cauza problemei, dupa deschiderea fisurilor, se va folosi un Mortar Epoxidic “Emex Fill” urmat de o chituire epoxidica si de aplicarea unui strat corector de vopsea sau pardoseala epoxidica, in functie de situatia specifica.

 

    Pentru a alege corect produsul destinat aplicatiei dorite vizitati pagina de produse sau sau contactati-ne prin formularul de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea