ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Culoare durabila – vopsele lavabile EMEX

Culoare durabila – vopsele lavabile EMEX

 

Din cand in cand orice locuinta, sau chiar spatiu industrial, are nevoie de o improspatare a culorilor, sau pur si simplu de o schimbare a acestora pentru a evita monotonia. In plus, indiferent de destinatia spatiului, variatia nuantelor este importanta pentru psihicul celor care locuiesc sau lucreaza acolo. O schimbare completa a culorilor de pe pereti, sau o improspatare a acestora, este o operatiune simpla, care nu necesita nici foarte mult efort si nici investirea unor resurse financiare considerabile, iar daca sunt utilizate vopsele lavabile de calitate, rezultatul va fi unul durabil atat din punct de vedere al rezistentei fizice a vopselei, cat si al prospetimii culorii.

Vopsele lavabile profesionale

VOPSELE LAVABILE COLORATE PENTRU INTERIOR

Pentru a oferi aceste rezultate, Romtehnochim a creat o gama larga de vopsele lavabile, cu proprietati profesionale, care odata aplicate corect, vor oferi o culoare ce nu se va degrada in timp, chiar daca este expusa unor factori de mediu, care in urma actiunii lor, mai mult sau mai putin intense, dauneaza in mod normal structurii vopselei. In dezvoltarea formulelor pentru fiecare tip de , ne-am concentrat pe optimizarea performantelor in functie de utilizarea specifica a acesteia. Astfel am inserat proprietati profesionale, care contribuie decisiv atat la usurinta in faza de aplicare, cat si la mentinerea proprietatilor sau la facilitarea intretinerii.

Cea mai mare parte din vopselele lavabile din gama Emex, cum ar fi:

sunt formulate pe baza rasini acrilice, ce le confera o proprietate importanta, si anume impermeabilitatea la apa in conditiile in care peretele totusi poate respira corect. Odata uscat, stratul de vopsea nu permite umezelii sau mizeriei sa ajunga la perete, proprietate care faciliteaza si curatarea. Este suficienta in burete umed, pentru ca de pe suprafata vopsita sa fie inlaturate orice urme de mizerie. In urma operatiunilor de intretinere, culoare nu se deterioreaza, pastrandu-si proprietatile initiale.

Dezvoltarea proprietatilor de durabilitate fizica, printre care si prevenirea decojirii, precum si a proprietatilor estetice, cum ar fi durabilitatea culorii, sunt elemente pe care le avem permanent in vedere. Urmarim indeaproape evolutia tehnologiei din domeniul vopselelor, si ne asiguram ca produsele pe care le realizam respecta cele mai inalte standarde de calitate, astfel incat sa propunem cele mai viabile solutii de vopsele lavabile, care sa furnizeze rezultate calitative si durabile atat in mediul industrial, cat si in spatiile casnice.

Sa nu uitam nici de facilitatile existenta pe site, si anume posibilitatea alegerii culorii vopselei dintr-o online, sau modulul de , ce permite calcularea necesarului de vopsea, de asemeni online.

Va asteptam sa ne vizitati site-ul, unde la capitolul dedicat de , veti gasi majoritatea informatiilor ce v-ar putea fi necesare, dar si sa ne contactati prin al site-ului, sau folosind datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea